Persbericht

Dick van Well neemt afscheid van Stedin Groep

Rotterdam, 12 februari 2021 – Lid van de Raad van Commissarissen (RvC) Dick van Well heeft afscheid genomen van Stedin Groep tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders (AvA) op vrijdag 12 februari. Van Well was ruim negen jaar RvC-lid.

Dick van Well is commissaris bij meerdere bedrijven, waaronder Dura Vermeer. Bij het bouwbedrijf werkte Van Well van 1998 tot 2010 als CEO. Van Well is ook bestuurder bij Stichting Continuïteit Feyenoord. Voor Stedin heeft Van Well veel betekend bij grote trajecten zoals de splitsing tussen Stedin en Eneco en nieuwe governance-afspraken met aandeelhouders in 2018.

RvC-voorzitter Doede Vierstra: “Met het afscheid van Dick van Well verliezen wij een zeer gewaardeerde collega in de RvC. Dick is een échte Rotterdammer: ‘recht voor z’n raap’, nuchter, zakelijk en betrokken. Door zijn vele zakelijke en bestuurlijke functies beschikt hij over een groot netwerk. Ik wil hem bedanken voor alles wat hij voor de ontwikkeling van Stedin als zelfstandige onderneming heeft betekend.”

De RvC bestaat nu uit vijf leden: voorzitter Doede Vierstra, Annie Krist, Theo Eysink, Hanne Buis en Arco Groothedde. Theo Eysink is tijdens de AvA herbenoemd als RvC-lid voor een periode van vier jaar. 

Terug naar het nieuwsoverzicht